Nu kan du betala med Klarna!

 • Fri frakt i Sverige 🇸🇪

  Over 699 SEK

 • Personlig kundservice

  Vi är redo att hjälpa till

 • snabb avsändning

  2-5 arbetsdagar

 • Utmärkt på Trustpilot

  4,4 stjärnor

Återlämna varor

Reklamationspolicy

Välkommen till Konkurspriser.se reklamationspolicy. Vi uppskattar ditt förtroende och vill säkerställa att din shoppingupplevelse är tillfredsställande. Nedan hittar du våra riktlinjer för ångerrätt, garanti och byte av varor.

Viktig information om retur:
Om du behöver returnera varor, var vänlig fyll i nedanstående länk. Observera att det är dina uppgifter som ska fyllas i fälten, eftersom våra uppgifter redan är ifyllda. För att säkerställa en smidig process, vänligen bifoga också en lapp där du anger syftet med returen: om det gäller en byte och vilken vara som önskas bytas till, en reklamation med beskrivning av produktfel, eller om det är en retur och du önskar återbetalning av pengarna.

Observera att brist på bifogad lapp i paketet kommer att resultera i att vi inte kontaktar dig, så var vänlig kom ihåg att inkludera en lapp med orsaken till returen.

Skriv ut din returfraktsedel här: returseddel link

1. Ångerrätt:
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottog din vara från Konkurspriser.dk. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta vår kundtjänst på [kontakt@konkurspriser.dk]. Observera att kostnaderna för returfrakten åligger kunden.

Du har möjlighet att köpa en returetikett av oss för 149 Sek. Då kommer paketet att skickas tillbaka med PostNord Hemleverans. Om etiketter köps privat måste detta göras som hemleverans med antingen: PostNord, Bring eller GLS. Vi hämtar inte returpaket på paketbutiker.

2. Garanti:
Vi står bakom kvaliteten på våra produkter och erbjuder 2 års garanti. Om du upplever fel på en produkt som inte beror på felaktig hantering av produkten, tar vi ansvar för att ersätta eller på annat sätt kompensera dig för detta. I dessa situationer ber vi dig kontakta oss på [kontakt@konkurspriser.dk].

Du har möjlighet att köpa en returetikett genom oss för 149 Sek. Här kommer paketet att skickas tillbaka med PostNord Hemleverans. Om etiketter köps privat måste detta göras som hemleverans med antingen: PostNord, Bring eller GLS. Vi hämtar inte returpaket på paketbutiker.

I första hand står kunden för fraktkostnaderna för att returnera defekta produkter, och om det visar sig vara en giltig reklamation täcker vi fraktkostnaderna upp till 49 kr. (Detta täcker kostnaderna för vår returetikett, som du kan köpa genom oss).

3. Byte av vara:
Vi erbjuder möjlighet att byta vissa varor inom 14 dagar från mottagandet av din beställning från Konkurspriser.se. Om du vill byta en vara, vänligen kontakta vår kundservice på [kontakt@konkurspriser.dk]. Observera att kostnaderna för att returnera varan och få de nya varorna skickade till dig åligger kunden.

Du har möjlighet att köpa en returetikett genom oss för 149 Sek. Här kommer paketet att skickas tillbaka med PostNord Hemleverans. Om etikett köps privat måste detta göras som hemleverans antingen med: PostNord, Bring eller GLS. Vi hämtar inte returpaket på paketombud.

Viktig information: Om paketen eller innehållet i paketen har skadats under leveransen, vänligen kontakta oss omedelbart via e-post eller telefon. Detta bör ske inom en tidsram på högst 3 dagar efter att paketen har mottagits, annars kommer det inte vara möjligt att begära ersättning från vår leverantör.

Vid sådana förfrågningar är det avgörande att ämnesraden i ditt e-postmeddelande är angiven som "Skadad paket - (ordernummer)".

Var också medveten om att det kan ta upp till 3 veckor innan vi mottar returpaketet!

Vi vill betona att våra riktlinjer följer gällande lagstiftning och är utformade för att skydda dina konsumenträttigheter. Din tillfredsställelse är vårt mål och vi finns här för att säkerställa en problemfri inköpsupplevelse.

Kontaktuppgifter:
E-post: kontakt@konkurspriser.dk
Telefon: 91 93 91 91 - måndag till fredag, 10:00-12:00.